Wpis z mikrobloga

Z perspektywy dawnego fana Gargamela, uważam, że to jego najgorszy film. Racja, RŻ wyszedł na oszusta i dzbana, ale dawno takiego pokazu hipokryzji nie widziałem co na tym filmiku. Zarzuca RŻ przemycanie wartości w jego filmach pod płaszczykiem "trochę dystansu", samemu robiąc to samo pod płaszczykiem oczywiściej jedynej i słusznej "tolerancji". Coś tam #!$%@? o #!$%@? memach typu "stary #!$%@?" samemu będąc autorem takich wysrywów jak "dobre pomarańczowe", czy "zabij się". Jak powiedział o granicach w czarnym humorze to przypomniałem sobie tylko tę karuzelę beczki z Karolka i jego "jestem tolerancyjny jak mogę, ale..." ( ͡° ͜ʖ ͡°) O memach z Wykopu nawet nie wspominam, bo to już jest potężny kij w dupie. Zamiast tracić 60 minut na to gadanie mógł to skrócić do 10 minut, bo przez pierwsze 10 minut słuchałem non-stop o tym jak to RŻ się zachwyca tym, że nagrywa na odległość, a nie nagrywa, no #!$%@?...

#gargamel
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lunettes: ale co się dostało, że gargamel to hipokryta, który ma kija w dupie i przez 3 kwadranse pieprzy byleby się #!$%@?ć? Przecież pod tym względem sam nie jest lepszy, przyganiał kocioł garnkowi. Nie jestem fanem ani jednego, ani drugiego, imho siebie warci, ale jak za początek materiału a la śledztwo, że reżyser kłamał i manipulował, szanuję, tak dalsza część była kompletnie niepotrzebna.

A Żorż był przećpanym kryminalistą, a polajkowanie
  • Odpowiedz
@lunettes: zajebiste argumenty "wykopku" ¯\_(ツ)_/¯ świat nie jest czarno-biały i nie trzeba być zaślepioną masą z nowej lewicy, która nie zna związku przyczynowo-skutkowego albo prawakiem z wykopu
  • Odpowiedz