Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Twinkle: Yanosik często ma źle ustawione ograniczenia, nie na bieżącą po prostu, u nich jest 50 a ty masz na drodze 70 nie będziesz jechać tak żeby średnia na yanosiku ci rosła więc nie zawracaj sobie głowy średnią
  • Odpowiedz
@Twinkle: Imo prędkość a jej przekraczanie nie ma wielkiego wpływu na ocenę - o ile utrzymujesz przekroczoną prędkość przez dłuższy czas(czyli gazowanie/zwalnianie) cały czas zmniejsza rating. Dodatkowo nagłe hamowania przed światłami etc też zmniejszają ocenę. No i 6.9 to nie jest zły wynik
  • Odpowiedz
@Twinkle: Staram się jeździć płynnie. Jeżeli wiem, że będzie zakręt czy inny spowalniacz, to nie cisnę do samego końca i nie hamuję gwałtownie. Staram się trzymać dozwolonych prędkości, ale nie jakoś fanatycznie. Często sprawdzam aktualne spalanie i satysfakcjonujące jest gdy spada poniżej 4l. ;-)
  • Odpowiedz
  • 0
@czach: Kurde, ja robię identycznie... Fakt, może trochę mi zepsuła długa trasa przez cały kraj. Na odcinku Bydgoszcz-Malbork-Suwałki nie cierpię jeździć, więc to może tam zepsułam.

@Gustavo_Fring: Czyżbyś miał popsuty licznik? ( ͡ ͜ʖ ͡)

@PrawieJakBordo: Dzięki za wskazówki. ʕʔ
  • Odpowiedz
@Twinkle: Na długich trasach mam zwykle więcej punktów niż w mieście. We Wrocławiu bez dynamicznej jazdy ciężko się poruszać. ;-)

Jeżeli ta trasa była zrobiona w ciągu ostatnich 30 dni, to sprawdź w historii ile masz za nią punktów.
  • Odpowiedz
  • 0
@czach: Wcześniej, ale coś około 4,5, bo warmińsko-mazurskie + lato. Zwykle miałam za nią około 7. Teraz jak tata mi psuje statystyki to mam najniższą 5,4, jak jeżdżę sama to 6,7-7,6.

@hnq-: Hej newfagu, odezwij się za 500 km. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz