Aktywne Wpisy
xena_x +21
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
Qontrol +28
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Dzisiejsza punktacja:
10 pkt - @lubiedobrzezjesc (751 [o 3 przypadki za dużo])
8 pkt - @salcefrytki (740 [o 8 przypadków za mało])
5 pkt - @Pieronek (758 [o 10 przypadków za dużo])
3 pkt - @kowalkowskij (733 [o 15 przypadków za mało])
Zasady zabawy:
1. Podajemy w komentarzu swój typ na liczbę nowych zakażeń na dzień następny w Polsce.
2. Każdy użytkownik może podać tylko jeden typ dziennie.
3. Typować można najpóźniej godzinę przed ogłoszeniem przypadków przez Ministerstwo, czyli do 9:30 danego dnia.
4. Każdego dnia będą przyznawane punkty: 14 pkt - idealny typ tzw. JACKPOT, 10 pkt - typ najbliższy w stosunku do liczby podanej przez MZ, 8 pkt - drugie miejsce, 5 pkt - 3 miejsce, 3 pkt - 4 miejsce. W przypadku gdy dwóch lub więcej uczestników wytypuje tę samą liczbę przypadków, wówczas punkty są przyznawane każdemu z nich.
5. W przypadku, gdy MZ się pomyli i sprostuje wynik, błędnie policzona punktacja zostanie anulowana, a poprawka opublikowana w dniu następnym #covidroulette. To samo dotyczy ewentualnych, moich pomyłek przy przyznawaniu punktów.
6. Nagrodą w zabawie jest tytuł Wykopowego Epidemiologa Tygodnia. Wyniki zostaną ogłoszone w niedzielę. W przypadku, gdy na podstawie punktów nie uda się rozstrzygnąć kto otrzymuje ten zaszczytny tytuł to otrzymuje go uczestnik, który najmniej mylił się w swoich typach.
#glupiewykopowezabawy