Aktywne Wpisy
Cosipi +1002
Sprawdź z jaką popularną piosenkarką pop albo raperką spędzisz dzisiaj #walentynki
1.Dua Lipa
2.Young Leosia
3.Ariana Grande
4.Beyonce
5.Cardi B
6.Sanah
7.Doja Cat
8.Rita Ora
9.Camila Cabello
0.Ava Max
#glupiewykopowezabawy #ladnapani #muzyka
1.Dua Lipa
2.Young Leosia
3.Ariana Grande
4.Beyonce
5.Cardi B
6.Sanah
7.Doja Cat
8.Rita Ora
9.Camila Cabello
0.Ava Max
#glupiewykopowezabawy #ladnapani #muzyka
AndrzejPudzian2 +244
Mieszkam w rejonie, gdzie zasięg nie jest cudowny, ale super tragiczny też nie. Play dla firm, więc w najgorszym razie powinien zadziałać roaming krajowy, prawda? Gucio prawda.
VoWiFi nie wspierane, więc łączenie w domu gdy nie ma zasięgu sieci odpada. VoLTE nie wspierane, mimo użycia różnych kodów z Mi Community.
Teraz myślę co mogę zrobić, żeby każdy mógł się dodzwonić.
Na tą chwilę ustawiłem przekierowanie gdy jestem nieosiągalny, by łączyło na mój numer prywatny (stary dobry Galaxy Note 3). Mam dawno temu wykupiony numer stacjonarny w Skype, więc mogę ewentualnie rozwiązać częściowo problem gdy jestem w zasięgu WiFi ale nie w zasięgu sieci komórkowej, po prostu zainstaluję Skype na xiaomi i zrobię przekierowanie "gdy niedostępny" na numer ze Skypa. Dobry pomysł?
Najgorsza sieci pod względem zasięgu a jeszcze bajka o innych sieciach
Nie mam kija w d... i wiem że jestem młody, no ale bez przesady... od razu walcie "siema mordo z czym masz problem?" ( ͡º ͜ʖ͡º) @play_polska:
"W systemie wszystko wygląda w porządku. Czasami pojawia się sytuacja, w której ustawienia karty SIM troszkę się rozstroją, ale nie martw się -