Aktywne Wpisy

Runaway28 +49
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡

Udało mi się zdrzemnąć w pracy. Jeszcze dwie godziny i wracam do domku. Za godzinę otwierają cukiernie obok to kupię sobie paszteciki lub makaroniki na śniadanie. Chyba udało mi się znaleźć fajną prackę. Cieszę się, że moje orzeczenie o niepełnosprawności umożliwia mi taką ścieżkę zawodową.
#przegryw #jestemcieciem
#przegryw #jestemcieciem

![Serwis ASUS złapany przez technika na próbie wyłudzenia 200$ [ang.]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9bc6d7a62668b11d9e72fe97681dc2c31825800f8eda2c52f937218cfbb98c26,q70.jpg)
Jednocześnie jest poczucie takiej utraty jakby tej siły wewnętrznej, jakby doświadczenie się kasuje, w sensie że nie kreuje tego kim jesteś, tylko wracasz do takiego podstawowego poziomu, takie hamulce się traci myślowe, sprawia że chcesz ufać ludziom, wierzysz, że każdy jest dobry, czuje namiastkę możliwości kochania kogoś, zaufania komuś, wiary w kogoś. Ogólnie miłość w pewnym sensie to religia. wiara w kogoś i ten ktoś wierzy w ciebie, jest to coś wspaniałego.
I na tej wierze doświadczając tego człowiek jest wtedy rozwinięty, jak kwitnący kwiat. A nie jak nasionko które nie kiełkuje bo nie ma odpowiednich warunków. I wiesz że zamiast bycia otwartości i rozwijania tego w tym kierunku blikość itd, to dowiadujesz się, że Ty nie dość że masz mieć drzwi, to musisz mieć je zamknięte, porobione jeszcze zasieki, fosa i wierzyczki armatnie, bo wiesz, że musisz się bronić i mieć jakieś systemy obronne, które działają perfekcyjnie. A że procesor jest jednowątkowy nie może jednocześnie wykonywać procesór obronych czyli walka, a otwartości i bliskości czyli zaufania, wiary kochania - to są dwa przeciwne kierunki.
#wykopjointclub