Aktywne Wpisy

Kiedysbedeczerwonka +124
Jeśli ktoś uważa, że auto w mieście nie jest mu potrzebne to zwyczajnie jest to egzystencja na poziomie najgorszego chowu klatkowego.
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się

Mój bombelek lvl9 robi takie rzeczy na zajęciach. Nie znam się zupełnie na tym, pomyślałem zapytam specjalistów.
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k

Mutancia ekipa do zadań szemranych obchodzi w tym roku 28 urodziny. Będąc tylko rok młodszą ode mnie, nieuchronnie zbliża się do kryzysu wieku średniego, co ponoć jest odczuwalne w najnowszej serii. Był jednak taki czas, dokładnie 9 lat temu, gdy X-Force przeżywało najlepszy okres swojej działalności. Kreatywny reżim Roba Liefelda poszedł w odstawkę, a drużyna po odciążeniu o tonę mięśni, żelastwa i sakiewek wreszcie mogła nabrać dojrzalszego charakteru pod piórem Ricka Remendera. Jego Uncanny X-Force nie było doskonałe, ale w sumie trochę przykro mi się z nimi żegnać.
Recenzja komiksu Uncanny X-Force tom 4. Ostateczna Egzekucja
#komiks #komiksy #marvel #nerdheim