Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś jeszcze nie trafił na reklamy albo filmiku na YT, pojawił się fajny mikrobrand z pięknym designem vintage field.
Mitch Mason Chronicle nawiązuje kopertą do Grand Seiko. Ma być zegarkiem codziennym.
Rozmiar 36,5 na 43,5mm
WR 200 (tak zakrecana koronka dla frustratów cyferek bez pokrycia w praktyce)
Miyota 9039
Szafir z warstwą AR
Jak na razie zbiera poyztywne oceny, pierwsze prototypy trafiły do youtuberów już jakiś czas temu.

https://mitchmason.com

#zegarki #zegarkiboners
u.....r - Jeżeli ktoś jeszcze nie trafił na reklamy albo filmiku na YT, pojawił się f...

źródło: comment_1598180684RSsRJJPRFOMnE5PhaQ9uB2.jpg

Pobierz
  • 11
@AllieCaulfield: Zakupiłem wersje czarną Summitera. Nie było opcji wyboru wskazówki bo po kickstarterze. To też była niezła gimnastyka, specjalne maile do zapisu w kolejce, limitowany czas na odpowiedź czy chcesz czy nie, i nieznane miejsce w kolejce do wysyłki.
Później ponad tydzień pingowałem się z FedExem który sprawy celne i dokumenty wysłał do producenta, w dodatku po polsku ! Nie umieli zrozumieć co jest w paczce z napisem, "Stainless steel watch
@unified_observer: ładne przeboje z Traska w takim razie. Może powinienes napisać do Traska swoja opinie w kwestii realizacji zamówienia. Tak żeby sprawiedliwości stało się zadość.

Koniecznie daj znać jak się zegarek prezentuje. Bardzo mnie interesuje ta super antyzadrapaniowa powłoka na nim. Z ciekawości, ile Cie kosztował??
@AllieCaulfield: Napisałem do nich, z propozycją aby pomysleli o przesyłkach Pocztą nie kurierem, plus podziekowanie itp, al odzewu zero.Pewnie kupe roboty mieli.

Revolut przeliczył 500$ na 1895 pln, no a UC i Fedex dorzucili 460 zł cła. Z poczta kto wie... może by sie udało bez :)