Aktywne Wpisy
wonsz1 +112
U was też mówicie jo, jo?
mówicie u Was jo?
- jo 36.0% (1095)
- nie 64.0% (1944)
OlaKordasOfficial +203
Uwielbiam kiedy wykopki odkrywają, że żyją w bańce. Szok i niedowierzanie, bo okazało się, że te wszystkie afery i komisje, którymi tu żyjecie gówno dały. Przeciętny Polak dalej nie ufa Tuskowi i Hołowni, a Lewica to już w zasadzie plankton polityczny. Nawet skompromitowana w waszym mniemaniu konfederacja wypadła lepiej. Powodzenia w dalszym rozliczaniu PiSu, bo przecież jak można tu było wielokrotnie wyczytać, każdy szanujący się wyborca koalicji ma w dupie 92 niezrealizowane
#zwiazki
Boję się, że mój chłopak wciąż kocha byłą. Często gdy wychodzi jej temat ma łzy w oczach, wciąż trzyma wspólne zdjęcia. Nigdy nie wypowiada jej imienia. Mówi o niej jako o dobrym człowieku mimo, że go zdradziła, a potem przez kilka miesięcy to ukrywała, a on przez ten czas wariował. Moim zdaniem jej zachowanie to idiotka w najczystszej postaci i boli mnie, że on tak tego nie widzi.
Niebieski twierdzi, że o niej nie myśli i nic nie czuje, ale czuję się niekomfortowo widząc jego sentyment do niej.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3a904be3135a007e5a0e3a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
[=.......................................] 3% (6zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
Może w twoim przypadku będzie lepiej.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Oczywiście nie dotyczy to wszystkich panów, ale niestety u wielu jest taka tendencja. Alternatywko/zołzo, #!$%@? mi życie to ich motto przewodnie.
@alexx600: tak było, związek trwał krótko i na odległość więc, zresztą sam przyznał że po prostu dobrze się bawili.
Najbardziej mnie drażni to, że mówi o niej z szacunkiem po tym co mu zrobiła.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)