Jestem zaskoczona tym, jak bardzo mało osób chodzi aktualnie do Heliosa na takie klasyki jak Harry Potter czy Władca Pierścieni. Prosze Was, bilet kosztuje tylko 10zł, a zobaczenie całej serii na tak wielkim kinowym ekranie to marzenie. Sama nigdy nie widziałam ani tego ani tego w kinie i myślałam, że nigdy się nie doczekam :D Sprawdzam rezerwacje w największych polskich miastach na te seanse, a tam albo wszystkie miejsca wolne albo ewentualnie 2-4 zajęte (╯︵╰,) Znaczy dla mnie spoko, bo całą salę mam dla siebie ( ͡°͜ʖ͡°) #niepopularnaopinia #kino #helios #harrypotter #lotr
@WeezyBaby: No to akurat nie jest noc, przez cały tydzien od piątku do czwartku leci jedna część, kolejny piątek to następna część. W godzinach wieczorowych są seanse i naprawdę jestem zaskoczona że nikt na to nie chodzi :D ?Tym bardziej, że prawdopodobnie to jedyna okazja by zobaczyć całą serię w kinach. I to za dychę
@Adriian321: Nie, nie sądzę, Harry Potter i Władca Pierścieni to nie randomowe, małoznane serie, więc każdy fan lubiący chodzić do kina nie przepuściłby okazji :D Znaczy tak myślałam, ale jak widac jest troszkę inaczej
@chwed: Nie, na moje pytanie czemu tak mało osób chodzi do kina na te dwie serie (które mają miliony fanów na całym świecie) stanowczo odpowiadasz narzuceniem swojego zdania :D Luzuj, wiadomo że nie wszyscy na świecie lubią to samo, ale warto być miłym i kulturalnym- nawet w internecie :D
@pastryk: Taaak, ja musze przyznać, że oglądając Władce pierwszy raz w życiu -na laptopie- nie zwróciłam uwagi na masę szczegółów lub efektów, które na ekranie robiły takie wrażenie że aż miałam ciarki :D
@cytmirka: a czytałaś Silmarilliona? Obejrzenie lotra czy hobbita po przeczytaniu tego to takie 300iq, bo nagle dużo postaci, dużo miejsc, dużo WSZYSTKIEGO nabiera sensu a cały świat staje się o 100x lepszy. Już bodajże 3 razy czytałem i z ręką na sercu uważam że jest to najlepsza książka ever.
Widocznie to tylko twoje marzenie ¯\_(ツ)_/¯
@cytmirka: Obie te serie są #!$%@?. To pewnie dlatego.
@chwed: Czekaj, czekaj, chyba zapomniałeś przed tym zdaniem dodać "Według mnie"