Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +103
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +7
Słuchajcie nie uwierzycie co się stało, typ pomazał kamienicę znakiem Polski Walczącej i go zgarnęli za wandalizm, jeszcze walnął Niemca w hełm, więc dochodzi pobicie, a są ludzie, ktorzy go bronią XDDDD
Na szczęście Niemcy go rozstrzelali, tak się dzieje jak łamiesz prawo.
#bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #neuropa
@kiken: No ale co mieli zrobić?
@kiken: no jest ale policja tych debili skutecznie wyłapuje
@Yurakamisa: Niestety, ale w stosunku do członków i wyborców PiS debil to i tak łagodne określenie. Rządzą nami tak niekompetentni durnie, że czasem ciężko uwierzyć w to co robią i w jaki sposób.