Aktywne Wpisy
Jakie imię dla tej bestii? #pokazkota
Lolenson1888 +239
Zawieszenie Babiarza za - de facto - sparafrazowanie słów samego Johna Lennona, który sam przyznał, że „Imagine” to właściwie swego rodzaju manifest komunistyczny, pokazuje że TVP za Platformy niczym się nie różni od TVPiS.
Polacy 15 października zamienili jeden zamordyzm na drugi zamordyzm, a niektóre przygłupy z wykopu jeszcze klaszczą uszami z podniecenia. xD
#paryz2024 #bekazlewactwa #polityka
Polacy 15 października zamienili jeden zamordyzm na drugi zamordyzm, a niektóre przygłupy z wykopu jeszcze klaszczą uszami z podniecenia. xD
#paryz2024 #bekazlewactwa #polityka
#audio #audioboners #sluchawki #pytanie #pytaniedoeksperta #muzyka
Z kolei jak chcesz typowo basowe słuchawki to zobacz superlux 681 EVO. Te grają typowo basowo. Czasami aż do przesady.
Co mam?
Koss Porta Pro (zmodowane),
SteelSeries Siberia V2 po modach (i mam jeszcze dwie kolejne sprawne pary na eksperymenty),
Marshall Major
Poza tym napisz może do czego będziesz podpinał te słuchawki, to rzuci może trochę światła na to "jak to może brzmieć" ;)
...choć w sumie sama implementacja kodeków dźwiękowych na różnych płytach od różnych producentów to jedna wielka loteria. Słuchałem kiedyś Realteka
Trochę inaczej zagra podstawowy Lenovo z "procesor Intel, karta graficzna, dysk tysiąc!" jak to czasami w radio reklamują, a inaczej zagra Alienware czy Asus ROG. ;)
Co do Creativa, nie wiem bo te słuchawki mają wiele rewizji a ostatni raz je odsłuchałem jakieś 8
Pierwsza jest ok - słuchałem przynajmniej 5 sztuk i... grało to zawsze tak samo.