Aktywne Wpisy
zimno_mi +156
#csiwykop #zbiorkapieniedzy #afera #policja
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
źródło: IMG_7414
Pobierz
HereAfter +461
Jak PiS może mieć nadal 25% poparcia? Przecież to trzeba być debilem żeby nie widzieć co oni tutaj robią.
Żenada.
#sejm
Żenada.
#sejm

t: "Nasze/Moje nowe życie".
Uczestnicy: ludzie w typie uczestników z programów "Mój nowy dom", "Sprawa dla reportera", "Dzień w którym pojawiła się forsa" itp.
Program polegałby na zmianie swojego życia i/oraz życia swojej rodziny - własną pracą.
W odcinkach z uczestnikiem/ uczestnikami specjaliści z dziedzin takich jak: ekonomia, doradztwo zawodowe, psychiatria/psychologia, polonistyka (czytanie tekstu ze zrozumieniem), podstawy matematyki, stomatologia (jak dbać o zęby), higiena i czystość w domu, opcjonalnie: ginekologia (antykoncepcja), uczyliby jak zmienić swoje życie na lepsze, zawdzięczając to tylko pracą nad sobą.
Wygrana: gdy uczestnicy w rok zmienią swoje życie na lepsze - 100 tyś zł.
Co myślicie o takim programie tv?