Wpis z mikrobloga

@Kacbar5 krem był mocniejszy. Dobry profil terpenowy i te śmieszne "dawki" których pochłaniasz na raz 30 lub 60, nie pamiętam. W każdej dawce jest jakaś tak dopuszczalna ilość tego i owego, ale w kilkudziesięciu już to zadziała jak natura chciała. A czemu został wycofany? Nie wiem.
  • Odpowiedz
@Zapieks72: jakbyś palił przez 10lat 5 jointow dziennie i zszedł do poziomu ze palisz tylko jak ci przecpani koledzy będą wciskać na melanżu, to bys nie myślał czy jesteś pasożyt, wiesz ile hajsu na to schodzi jak się wkręcisz mocno? Albo biegasz z tym tylko żeby zbić ciśnienie xD no hate, z życia wzięte
  • Odpowiedz
@Cgun: 4 lata mi schodził giet dziennie wiem ile kasy na to schodzi ale żydzenie to nie jest coś godne pochwały, jak nie miałem to latałem z tematem a nie liczyłem na czyjaś łaskę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Zapieks72: jak bym zaczął to kupować to bym właśnie tak skończył. A jak zapale dla towarzystwa to w czym problem? Gdzie mi ludzie sami proponują żebym zapalił? Nigdy nie lubiłem palić samemu uważam że to bez sensu. Ludzie tutaj nie zrozumieli ze nie chodzę po kolegach i nie żebram - __-. Stać mnie na to ale wiem że jak bym się wkręcił to właśnie leciałbym za grubo bez za hamowań.
  • Odpowiedz
@Cgun: nie, nie byli natrętni częstowałem z własnej woli i nikt nie przychodził do mnie na bucha ale jak ja częstuje to z myślą że ktoś zrobi to samo nie wiem jaki masz ty zwyczaj może śpisz na forsie a może się dosrywasz bo ciebie nikt nie częstował
  • Odpowiedz