Aktywne Wpisy
Opas +227
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Prawakbrain.exe error 404
https://en.wikipedia.org/wiki/Sinking_of_the_Rainbow_Warrior
Prawaki be like
Poza tym przypominam, że ruch żółtych kamizelek był wywołany przez neoliberalne reformy Macrona
Oczywiście owy progresywizm objawia się w sferze kulturowej, bo to tera modne i lepiej się sprzedaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) po co Trudeu miałby być miły dla rdzennych mieszkańców Kanady, skoro nie można na tym zbić kapitału politycznego i do tego mieszkają na liniach rurociągów gazowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°) not stonks
liberalnym można być jak i gospodarczo, tak i światopoglądowo. Masz tam napisany wyraźnie „socjalliberalizm” co jest poglądem można powiedzieć centrystycznym a wręcz odbiegającym na lewo.
A ruch kamizelek powstał ze względu na rosnące ceny paliwa i życia, w #!$%@? to
During a visit to the Puy du Fou in Vendée with Philippe de Villiers in August 2016, he stated: "Honesty compels me
powiedz ilu pierwszych sekretarzy w ilu krajach mianował Breżniew? #antysocjalizm
Ale ty wiesz że brzemię dowodu należy do stawiającego tezę? XDDDDD