Wpis z mikrobloga

@Pobsky8: napisz do new balance w którym sklepie dostaniesz to Ci odpiszą ze najbliższy w Toruniu albo Radomiu. Na szczęście umowa z NB się kończy i będzie można kupować ubrania jak ubrania a nie szukać jak #!$%@? grali
@Tang0: zdarzalo mi się zaglądać do sklepów NB ale z reguły nie było tam ciuchów stricte piłkarskich. Z resztą jakie koszulki mogliby tam zaoferować oprócz LFC? Lechii Gdańsk... No pl0x
@Pobsky8: Ja byłem w kilku sklepach NB w paru miastach, nigdy nic nie maja, jak chciałem siostrzeńcowi kupić to babka powiedziała żebym zapomniał o dystrybucji dziecięcej. Na szczęście znalazłem w sport direct, chyba legitne
@Tang0: ale NB nie jest tak fatalny tylko w Polsce, jak wypuszczali serie blackout albo czarne bramkarskie zestawy to schodziły im stany magazynowe w kilka godzin w UK, i te debile zamiast produkować jak #!$%@? to wrzucali co 3 msc jakieś kilkaset sztuk
@Tang0: czytając forum lfc.pl widziałem jak ludzie narzekali, każdy się napalił na tą czarno-złota bo jest cudowna ale nie ma jak to rzucić ochłap niczym kolekcjonerska edycja...