Ogórek kiszony sam w sobie jest akceptowalny, natomiast jego ilość już nie, gdyż powoduje, że mięso staje się zbyt kwaśne. Najlepszym rozwiązaniem będzie całkowita rezygnacja z ogórka kiszonego. Dla poprawy walorów smakowych danie najlepiej przygotować dzień wcześniej, pamiętając przy tym, aby z premedytacją przypalić przygotowywany sos. Creme de la creme dania będzie kapusta, podawana z kawałkami smażonej słoniny. Na koniec, autor wypowiedzi zastosował onomatopeje w celu
Ogórek kiszony sam w sobie jest akceptowalny, natomiast jego ilość już nie, gdyż powoduje, że mięso staje się zbyt kwaśne. Najlepszym rozwiązaniem będzie całkowita rezygnacja z ogórka kiszonego. Dla poprawy walorów smakowych danie najlepiej przygotować dzień wcześniej, pamiętając przy tym, aby z premedytacją przypalić przygotowywany sos. Creme de la creme dania będzie kapusta, podawana z kawałkami smażonej słoniny. Na koniec, autor wypowiedzi zastosował onomatopeje w celu aprobaty jedynie słusznego sposobu na przygotowanie
@Szr1h Moja mama tak pisze, milion wielokropków #!$%@? co #!$%@? słowo. Zawsze czytam to jakby ktoś tam długo #!$%@? mówił prawie umierając i wzdychając xD Nie można normalnie pisać tylko jakieś wielokropki, po co oni to piszą nie rozumiem #!$%@? xD
Ogórek kiszony sam w sobie jest akceptowalny, natomiast jego ilość już nie, gdyż powoduje, że mięso staje się zbyt kwaśne. Najlepszym rozwiązaniem będzie całkowita rezygnacja z ogórka kiszonego. Dla poprawy walorów smakowych danie najlepiej przygotować dzień wcześniej, pamiętając przy tym, aby z premedytacją przypalić przygotowywany sos. Creme de la creme dania będzie kapusta, podawana z kawałkami smażonej słoniny. Na koniec, autor wypowiedzi zastosował onomatopeje w celu
Komentarz usunięty przez autora
@Megawonsz_dziewienc: to się samo włącza po trzydziestce, nic z tym nie możemy zrobić... ( ͡° ͜ʖ ͡°)