Aktywne Wpisy
L3stko +19
Kojarzycie sprawę tweeta z groźbą ataku na Sejm? Nie mam zamiaru nikogo bronic bo sam również krytykowałem gościa, ale robi się ciekawie. Osoba o której była mowa w tamtym znalezisku zgłosiła na policji przejęcie swojego konta twitterowego. Jeśli faktycznie to nie on pisał, kolejny raz okaże się, że wykopki to wieśniaki z widłami i pochodniami.
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Wanzey +727
Pan Żywiec Zdrój, człowiek który wymyślił wodę.
Szanujesz - plusujesz.
Szanujesz - plusujesz.
I tak to będzie wyglądać drodzy Państwo, kolejne 5 lat, będą podwyżki za podwyżkami, czy będzie wirus czy nie.
Miasto nie ma hajsu na funkcjonowanie a w dodatku 500+ samorządy wypłacać muszą, no więc trzeba wyciągnąć hajs od wszystkich, części nie oddać a części dać ich własny hajs i tak się będzie kręcić ten gówno kraj.
Tu 2 zł tu 3 zł, tu 100 zł :D, wnet nawet beneficjenci się pokapują, że KURŁA dlaczego nie mogę kupić już tyle samo co wcześniej. Już pomijam fakt w jaki sposób miasto jest zarządzane, ilość pieniędzy utopiona w gównoinwestycje jest porażająca.
Niech żyje socjalizm!
Niestety zbiorkom najbardziej oberwał...
Ciekawe czy dostaniemy komisarza. Politycy pisu już mówią że trzeba się za miastowych zabrać, nie przegapią takiej szansy
Jak to było? Kradli kradli, każdy kradł ile mógł. W końcu zabrakło. Unia to zobaczyła, kazali zaorać i wrócilimy do starych czasów
@Jegwan: A kto obniżył PIT? Kto przegłosował podwyżkę dla nauczycieli bez zwiększenia subwencji dla samorządów na to?
Drugie najwieksze miasto w polsce, a chlew obsrany gownem.
Zarzadzanie tego miejsca to jest jakis absurd.
Urzednicy dokladnie tacy jak w anegdotkach o urzednikach ¯\_(ツ)_/¯
Tezę, że „Nie ma epidemii ani pandemii koronawirusa. Ani w Polsce, ani w żadnym innym kraju. Chociaż niektóre rejony świata mają większe problemy niż inne, nie wynika to jednak z większej śmiertelności koronawirusa jako takiego, ale z dodatkowych czynników, „podłoża”, na które natrafia wirus, jak np. duża ilość zakażeń szpitalnych, zły stan służby zdrowia, panika, struktura wiekowa społeczeństwa, stan zdrowia populacji itp.- popartą wypowiedziami epidemiologów, biostatystyków, odważnych lekarzy znajdą