Aktywne Wpisy
rozqrwiciel +981
Dostałem przedsądowe wezwanie do zaprzestania naruszania dóbr osobistych, bo na osiedlowej grupie napisałem czym się trudni jedna z sąsiadek, która się wcześniej do mnie #!$%@?ła xDD
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
PetalMind +231
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
➡️Snap865, 5G, NFC, duza bateria
W tej cenie bez konkurencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
❗ Najniższa cena w historii i szybka dostawa z Hiszpanii❗
-----------------------------------------
➡️Śledź mój tag #sebeksspoleca i Moje recenzje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------------------------
Xiaomi Poco F2 Pro 6/128GB z Europy
⏩436.12$
▶️kupon sklepu 4$
Dostawa z Hiszpanii kurierem 2$
❗ wersja 8/256GB z Hiszpanii za 502$❗
Super cena i darmowa szybka dostawa kurierem z Hiszpanii
Moze nie ma wszystkiego, ale to bardzo dobry flagowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tej cenie bez konkurencji.
Telefon jest wyposażony w płaski wyświetlacz AMOLED bez żadnego wcięcia o przekątnej 6,67 cala, rozdzielczości Full HD+. Telefonem kieruje Snapdragon 865, połączony z modemem 5G (urządzenie „wykręciło” w AnTuTu 589983 punkty) Akumulator o pojemności 4700 mAh ze wsparciem szybkiego ładowania o mocy 30 W. Jest tez wejście słuchawkowe, NFC. No i poczwórny aparat z główną matrycą 64 Mpix (Sony IMX686)
➡️ Parametry:
Procesor: Snapdragon 865
Bateria: 4700 mAh z szybkim ładowaniem 30 W
Wyświetlacz: 6,67" AMOLED FHD+, brak wcięć w ekranie, HDR10+
Funkcje: Obsługa 5G, Wi-Fi 6, czytnik linii papilarnych w ekranie, NFC, złącze słuchawkowe 3,5 mm
Aparat: Obiektyw główny 64 MP, 13 MP szeroki kąt, 5MP telemakro, 2 MP czujnik głębi; Aparat przedni: wysuwana kamera 20 MP.
#xiaomi #aliexpress #poco #pocophone #pocof2 #pocof2pro #telefony
można użyć kodu: ENJOYAEPLUS
Obniża cenę o kolejne 6$
Xiaomi Poco F2 Pro
Był już poniżej 1,5k ;)
Komentarz usunięty przez autora