Wpis z mikrobloga

Bliski upadku kraj mój jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak można głosować na niemiecką marionetkę, twarz PO, tylko po to, aby Dudzie i PiS na złość zrobić xD a no tak, te wszystkie młode szczekające wykopki za czasów platformy srali do nocnika i gówno wiedzą, echh zacznijcie myśleć, barany to jednak w stadach chodzą..
#wybory
  • 28
  • Odpowiedz
@matib1012: ja rozumiem ze ci polityka Tuska, aka wszystko co polskie sprzedać, zostawić tylko europejskie odpowiadała, na szczęście tych myślących logicznie a nie emocjonalnie jest coraz więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dramenbejs: już zapomnieli kidawy przedstawiciela Partii i ich wartości. Kidawa sie nie podobała to damy trzaskowskiego, jak on by nie wypalił to by się dało innego... Ale trzaskowski modny, bo nawet celebryci mówią.
  • Odpowiedz
na szczęście tych myślących logicznie a nie emocjonalnie jest coraz więcej

@dramenbejs: xDDDDDD
ty upośledzony jesteś, czy po prostu nie rozumiesz matematyki?

Dudeusz w poprzednich wyborach
  • Odpowiedz
@dramenbejs:

polityka Tuska, aka wszystko co polskie sprzedać, zostawić tylko europejskie

i już wiadomo z kim mamy do czynienia. Umysł oczadzony propagandą ala TVPis. Jak można takie głupoty pisać i jeszcze w to wierzyć.
  • Odpowiedz
@Ravexon: głupoty to sam piszesz, ja się powołałem na fakty, ty natomiast wytykasz mi łykanie propagandy.
Ale niech będzie, wolę już łykać propagandę TV-Polskiej niż TV-Niemieckiej
  • Odpowiedz
@RaczejNiePiszDoMnie: widocznie ekonomiści wyliczyli i pokryło się to ze wzrostem naszego PKB.
"Rozdaliśmy", bo nas stać na taką inwestycję. Boli cie to, że mamy socjale na poziomie takiej GB czy Szwecji?
Tym się różni aktualny rząd, od POpaprańców; im, to by starczyło, ale tylko na pokrycie swoich pensji hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rząd dba nie tylko o rozwój kraju, ale też o komfort życia tych
  • Odpowiedz