Wpis z mikrobloga

O hui. Podczas rozmowy z moją totalnie apolityczną matką, ta zaczęła dopytywać czy idę na wybory. Od słowa do słowa wyszło, że nie głosuje na Dudę i wiecie jakie miała argumenty by mnie przekonać? Że da 500+, a ten drugi wyleje ścieki do rzeki. #!$%@?, jestem bezdzietnym kawalerem i mieszkam we Wro. XDDD

#neuropa #bekazpisu #polityka
  • 12
  • Odpowiedz
@mojemirabelki: Może to marne pocieszenie, ale całą mase tego typu wpisów już widziałem na wykopie niestety. Niektórzy mają wrecz pretensję, że ich bliskich tvpis przerobił ze spokojnych ludzi w wojujacych propagandzistów pisu.
  • Odpowiedz
@mojemirabelki: ja z pewnością nie polecam wprowadzać się ponownie do rodziców ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

A mamusię to wywieź na rok gdzieś w ostępy, żeby #!$%@? przyjaciółek i polskiej telewizji nie słyszała. Ten stan to ja polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zestolicy: zazdroszcze babci. Moja z kobiety kościelnej, spokojnej i nie interesującej się niczym niż swoim ogródkiem i sprawami życia codziennego stała się wojowniczką o lepszą kaczą Polskę. Nie rozmawiałem już z nią pół roku, bo jedyne co teraz robi to powtarza przekaz TVP.
  • Odpowiedz