O hui. Podczas rozmowy z moją totalnie apolityczną matką, ta zaczęła dopytywać czy idę na wybory. Od słowa do słowa wyszło, że nie głosuje na Dudę i wiecie jakie miała argumenty by mnie przekonać? Że da 500+, a ten drugi wyleje ścieki do rzeki. #!$%@?, jestem bezdzietnym kawalerem i mieszkam we Wro. XDDD
@mojemirabelki: Może to marne pocieszenie, ale całą mase tego typu wpisów już widziałem na wykopie niestety. Niektórzy mają wrecz pretensję, że ich bliskich tvpis przerobił ze spokojnych ludzi w wojujacych propagandzistów pisu.
@mojemirabelki: Moja babcia na pytanie czy ogladala wiadomosci sie wkurza i mowi: A co ja głupia jestem? Oni myślą, że wszyscy im tak łątwo w te brednie uwierzą, po moim trupie!
@Dibhala: tak się składa, że od kilku lat nie, dlatego mam taki dysonans poznawczy podczas rozmów z nią. Polecam się wyprowadzić od rodziców, najlepszy uczuć ever. ( ͡°͜ʖ͡°)
@zestolicy: zazdroszcze babci. Moja z kobiety kościelnej, spokojnej i nie interesującej się niczym niż swoim ogródkiem i sprawami życia codziennego stała się wojowniczką o lepszą kaczą Polskę. Nie rozmawiałem już z nią pół roku, bo jedyne co teraz robi to powtarza przekaz TVP.
@ZaplutyKarzelReakcji zapytałem się dziś babci czy juz 13tke dostała, Powiedziała że już wydała te drobne i jakby co miesiąc 100zl odkładała to by więcej miała. Uwielbiam ta kobietę.
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal. Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku #heheszki #rumun #crossmemizm #blender
#neuropa #bekazpisu #polityka
W sensie wykopkiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mojemirabelki: i mieszkasz u mamusi xD
A mamusię to wywieź na rok gdzieś w ostępy, żeby #!$%@? przyjaciółek i polskiej telewizji nie słyszała. Ten stan to ja polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)