I cyk, kolejna Platyna w kolekcji. Ze wszystkich moich Platyn chyba najbardziej wymagająca, momentami #!$%@?ąca (tasks mission) a zarazem mechanika skradania wynagradza wszystko. Z kolei no co za łeb wymyślił, żeby premiować skradanie w każdej misji a później dostajesz broń i musisz strzelać we wszystko co się rusza xD Ale nooo na niektórych mission tasks to mnie #!$%@? brała okrutnie i chciałem pada #!$%@?ć z tych kretynizmów, które Kojima kazał robić (╯°□°)╯︵┻━┻ Ogólnie grę polecam, platynować nie polecam.
No i co za debil to tak zaprojektował, żeby do gry nie dodać polskich napisów, w której jest od #!$%@? czytania, od #!$%@? słuchania i nawet, że mój angielski jest ok to tej fabuły do końca nie zrozumiałem xD
@Mega_Smieszek: Mimo ze jestem fanem mgsow i nawet ten gameplayowo mi się bardzo podobał, to nie dałem rady splatynowac, zbyt męczące i długie byly te oczekiwania na lądowanie heli... ile h Ci zajęła platyna?
@V3NOM: Prawie 160 godzin. Taki protip, odblokowac jak najwcześniej wszystkie miejsca, które służą do szybkiej podróży w pudełku i tak sobie skracać czas wybierając misje, które są najbliżej danego posterunku. Gdybym tego nie robił to pewnie ponad 170 by było.
No i co za debil to tak zaprojektował, żeby do gry nie dodać polskich napisów, w której jest od #!$%@? czytania, od #!$%@? słuchania i nawet, że mój angielski jest ok to tej fabuły do końca nie zrozumiałem xD
#ps4 #mgsv #metalgearsolid