Aktywne Wpisy
TfarukBartus +236
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
Heexi +110
Natomiast dla obydwu pasowałoby debata w tvp i w pozostałych mediach, w których zezrali się wystąpić.
@yuim: no musiał być, nie miał wyjścia
Ale mem odnosi się raczej do całej obecności w danej telewizji, a nie tylko debaty
@Atreyu: co? XDDDDD
@NapalInTheMorning: wyobrażasz sobie że główny kandydat opozycji nie uczestniczy w debacie przedwyborczej w publicznej telewizji?
Bo ja nie
@Atreyu: faktycznie sam widziałem jak go tam prowadzili trzymając na muszce karabinów xD
@Atreyu: wyobrażasz sobie ze prezydent kraju mówi ze żadnej debaty się nie boi i na każda się zgodzi po czym olewa zaproszenie na debatę zasłaniając się tym, ze to telewizja przeciwnika który nie ma w niej żadnej udziałów, jednocześnie będąca wlasnoscia wielkich przyjaciół prezydenta Amerykanów? Bo ja tak
@LuxEtClamabunt:
@Gluptaki: prawnie, zgodnie z kodeksem wyborczym - wymagana jest jedna debata telewizyjna, w mediach publicznych. Na niej stawiają się wszyscy i nie wyobrażam sobie by było inaczej
Ta się musi odbyć, takie prawo
A to czy ktoś chce robić więcej debat, TVN, wyborcza, pani z kiosku - to zupełnie osobny temat, one mogą się odbyć, ale nie muszą - prawo wyborcze tego nie wymaga
Zobaczymy trzaska za 5 lat, jak teraz wygra.
Albo za 10 lat - jak już zdąży z PO sobie nagrabić, gdy PO za 3 lata przejmie władzę.