Aktywne Wpisy
dondon +121
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
McBreed +28
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
1. @kolej_ktora_jezdzila_po_psie
2. @rubesom
3. @piotrveyner
4. @Renilen
5. @Gruby_Jano
6. @qhaz
Jak sie decydujesz i @ptak_powszedni tez to mamy komplet
Mam nadzieje, ze @rubesom teraz to ogarnie ;)
1. @kolej_ktora_jezdzila_po_psie
2. @rubesom
3. @piotrveyner
4. @Renilen
5. @Gruby_Jano
6. @hoszin
7. @ptak_powszedni
2. @rubesom
3. @piotrveyner
4. @Renilen
5. @Gruby_Jano
6. @hoszin
7. @ptak_powszedni
Z tego co się orientuję to jedna osoba kupuje (w eshopie - tym na konsoli) "pakiet rodzinny" i dopisuje resztę osób. Pakiet kosztuje 140 zł, czyli przy 6 osobach wychodzi 23,5zł. Normalnie jest to 80zł, więc wychodzi na to, że się nam opłaca.
Zanim kupię pakiet rodzinny muszę wszystkich dodać do rodziny (pewnie można dodać i po kupieniu
u mnie musi byc przelew, nie mam pay palla. Wystarczy numer konta + imie i nazwisko, bez adresu. A moze blikiem na numer telefonu? Tylko zanim to ustalimy ze bierzemy to z kazda z osob musisz ustalic sposob platnosci, zebysmy wiedzieli ze zaplaci i na ile dzielimy. Ja moge: blik na telefon, przelew zwykly, nie moge paypalla
Mail wyslany
Jak wszyscy zainteresowani prześlą mi e-maile to będę kupował pakiet. Jak się znajdzie jeszcze jedna osoba to wyjdzie nam po 17,5zł.
@kolej_ktora_jezdzila_po_psie
@Renilen
@Gruby_Jano
@hoszin
@ptak_powszedni