Aktywne Wpisy
cichy-spokojny-grzeczny +1246
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
W dzisiejszym materiale możecie obejrzeć kolejne wideo promujące polski miniserial W głębi lasu, klip z udziałem Michała Szpaka promujący film Eurovision Song Contest: Historia Zespołu Fire Saga, zwiastun dokumentu Ojciec, żołnierz, syn, a także plakaty z Transformers: War for Cybertron i DeadEndia. Zapraszamy do oglądania!
https://upflix.pl/aktualnosci/zwiastuny-i-materialy-promocyjne-produkcje-netflixa-2020-07-03
#netflix #upflix #wglebilasu #eurovisionsongcontesthistoriazespolufiresaga #ojcieczolnierzsyn #transformerswarforcybertron #deadendia #dokument #upflixtrailers
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania