O #!$%@? duda 45%, tak dobrze wam za pisu polacy to będzie PiS do śmierci. Ale o jakiejś integracji z UE, zarobkach jak na Zachodzie, czystym powietrzu, służbie zdrowia która leczy, możecie zapomnieć - wy, wasze dzieci i ich dzieci. #wybory #polityka
@za_niemca_bylo_lepiej: ja zaczynam poważnie myśleć czy nie wyjechać za granice. BO teraz po virusie to się zacznie ssanie nie swoich pieniędzy. Szkoda że teraz cieżej z praca będzie (za granica).
@oswellspencer: no właśnie gdyby to było to samo co po to by nie było problemu. Ale przez pisdowcow zaczęli nas porównywać do Białorusi, Ukrainy czy Rosji, stawiając nas z nimi w jednym rzędzie....
@GrafikaUltraHaDe: VAT 23% został wprowadzony na czas kryzysu i spłaty zadłużenia po jego zakończeniu. Czasy prosperity przypadły na PiS. Mogli obniżać, woleli rozdawać w postaci socjalu.
@LrPrl: w dupie mam do kogo porównują, liczy się fakt, że tu jest #!$%@? i tak samo #!$%@? będzie przy rządach PO. Pięćset plusy, biurokracja, socjalizm, a Ty mi tu wyjeżdżasz, że Nas do Białorusi porównują, jakby to był #!$%@? największy problem xD
@haaryballs: owszem, jest to najwazniejszy problem, bo przy stole nie siedzimy z Niemcami, tylko z kims, kto nie ma zadnej sily -> ani ekonomicznej, ani spolecznej.
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@oswellspencer: I cyk, kolejny symetrysta do koszyczka. Kurski jest dumny z owoców jego propagandy.