Aktywne Wpisy

nabbek +502

Polska5Ever +32
Jaka "zła" decyzja finansowa jest warta każdej waszej wydanej złotówki?
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#

Totalny brak aktorów na mieście to powód dla którego było słabiej.
Mały skrót:
21:00 - 22:30 Ławeczka z Markiem, Dzidkiem i innymi (najgorszy moment streama, bo za długo siedzenie!)
22:30 + Ruszyli na miasto i zaczęło się od wtargnięcia Marka na ruchliwą ulicę na której zatrzymywał auta.
- Marek zrobił się głodny i wszedł z głośnikiem po zapiekankę (były donejty, że w ma w plecaku bombe i #!$%@?ć ten sklep)
- Udali się w stronę imprezowej dzielnicy i Marek trzymając i machając głośnikiem na full dziękował za donejty "LEGIA TO #!$%@?" itd.
- Spotkali kilka pijaczków, ale Patryk bał się, że to szemrane typy i pozostawili ich.
- Jazda UBEREM nr. 1 z Ukraińcem, który się wystaszył donejtów i nic nie mówił tylko przyśpieszył.
- Kryzys Marka było blisko do pozostawienia go na zgonie, ale po 20 minutach się trochę ogarnął.
- Przechodząc przez ruchliwą ulicę Marek potknął się o tory tramwajowe i się przewrócił XD
- Walka Marka z samym sobą i próby niszczenia rzeczy na ulicy (rower, betonowy słupek, szyby sklepów czy piorunochron)
- Marek i Patryk oblani wodą z okna kamienicy w której Marek chciał wyrwać piorunochron. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Jazda UBEREM, która nie doszła do skutku, bo kierowca Arab nie chciał zabrać pijanego Marka. (najlepszy moment streama)
Po kłótni z kierowcą ten dał im 10zł żeby móc odjechać XD
- Jazda BOLTEM z Białorusinką, która zostawiła instagrama ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Końcowe rozmowy na ławce & powrót do domu.
Pewnie i tak o czymś zapomniałem.
#dwapalcewnatalce #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora