"No i chce się mnie pozbyć to się pozbędzie" Przecież pozbył na przełomie 2019-2020 i wrócił ćpun jak bumerang XDDDDD
"no ja nie piję, ja na tyrapi byłem" gość chla i ćpa - jedyny bezdomny narkoman w polsce (może i na świecie) który wydał 10k na hotel w zadupiu pierwszym kolonia czwarta XDDDDD
"no może jakaś kobieta się mną zainteresuje" No, to tak jakby jakaś bezzębna żulica narkomanka z dziekiem po mokebe powiedziała - szukam bogateko szystojnego z domem i ferrari księciunia XDDDDDDD
"no ja na lodówkę dałem 900zł" No #!$%@?... 5 lat mieszkania na krzywy ryj w drewnianym, zawilgoconym, zaśmierdziałym domku. Kanał wypromowany dzięki właścicielowi domku. Przez 5 lat dochód rzędu 100 tyś zł, a on... wielce się poświęcił i dał #!$%@? 900zł z kasy wyżebranej od dzieci 7-14 lat XDDDDDDDDDDDD
no i to tyle chciałem powiezieć, ludzie mnie chwalą (brak rozróżniania sarkazmu) i dziękuję za tom wypowiedź. #kononowicz #patostreamy
@blackmilk: a on poza tym jeszcze podatki płaci i pieczątke ma. kupił i wyremontował 2 auta, ale z braku prywatnego szofera zmuszony został się ich pozbyć. A nagrywanie psznego jedzenia to jego praca.. no i w piecu pali w lipcu
Przecież pozbył na przełomie 2019-2020 i wrócił ćpun jak bumerang XDDDDD
"no ja nie piję, ja na tyrapi byłem"
gość chla i ćpa - jedyny bezdomny narkoman w polsce (może i na świecie) który wydał 10k na hotel w zadupiu pierwszym kolonia czwarta XDDDDD
"no może jakaś kobieta się mną zainteresuje"
No, to tak jakby jakaś bezzębna żulica narkomanka z dziekiem po mokebe powiedziała - szukam bogateko szystojnego z domem i ferrari księciunia XDDDDDDD
"no ja na lodówkę dałem 900zł"
No #!$%@?... 5 lat mieszkania na krzywy ryj w drewnianym, zawilgoconym, zaśmierdziałym domku. Kanał wypromowany dzięki właścicielowi domku. Przez 5 lat dochód rzędu 100 tyś zł, a on... wielce się poświęcił i dał #!$%@? 900zł z kasy wyżebranej od dzieci 7-14 lat XDDDDDDDDDDDD
no i to tyle chciałem powiezieć, ludzie mnie chwalą (brak rozróżniania sarkazmu) i dziękuję za tom wypowiedź.
#kononowicz #patostreamy
źródło: comment_1593284300AzmPQzy28prKRKRScKbSZi.jpg
PobierzZapomniałeś o jednym, palenie w piecu nawet w czerwcu, bo nic innego nie umie to sobie wymyślił zajęcie totalnie zbędne.
A i przyprawianie!!