Cześć. Skąd bierzecie jakieś sensowne melasy do sziszy? W sklepach jest tylko nakhla i taboo. Próbowałem różnych smaków tych tytoni, ale w większości albo średnie albo kiepskie. Na allegro widzę, że jest jibiar. Polecacie? Jeśli tak, jakie smaki?
@fredo2: jeśli szukasz czegoś mocnego to jibiar tak średnio. W tej chwili ze znajomymi ratujemy się mieszaniem jibiara z nakhlą. Jibiar dla smaku, nakhla dla kopnięcia. Niestety w Polsce bieda jest jeśli chodzi o tytonie i trzeba się za granicą zaopatrzyć, albo u ludzi co specjalnie jeżdżą :(
@fredo2: @optymistycznypesymista: Hej, zrobiłem eksperyment - kupiłem tytoń do skręcania papierosów, do tego dokupiłem melasę do kamieni i zmieszałem razem w proporcji 1:4 na korzyść melasy. (arbuz połączony z jabłkiem)
= 22gr tytoniu + 90gr melasy + trochę wody z płukania tytoniu (czyli jakieś 120g produktu końcowego)
Nie mogłem się doczekać testów więc po kilku godzinach zapaliłem.
Efekt eksperymentu: - bardzo dużo dymu utrzymującego się przez całość palenia - praktycznie
#shisha #szisza #fajkawodna
= 22gr tytoniu + 90gr melasy + trochę wody z płukania tytoniu (czyli jakieś 120g produktu końcowego)
Nie mogłem się doczekać testów więc po kilku godzinach zapaliłem.
Efekt eksperymentu:
- bardzo dużo dymu utrzymującego się przez całość palenia
- praktycznie
@fredo2: bez kappy, aliexpress, adalya, często true passion i inne topy ;)