Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
Obejrzałem z odtworzenia wczorajsze show Wielkiego Polaka Szanownego Pana Żółtka.

To jak zachowywał się zakolak to jest jakiś absurd. Jakieś #!$%@?, dogadywanie i ogólne pie*dolenie głupot. Najbardziej mnie roz*ebało jak na komputerku co chwila szukał argumentów przeciwko potężnemu Żółtkowi XD
Stanowski kiedyś wystartuje z PiSu do sejmu zobaczycie. Tak długo będzie lizal dupe,ze w koncu dostanie miejsce na liście albo w spółce skarbu państwa xD

Zwyczajnie nie trawię tego typa i dla mnie jest gorszy nawet od Smoka. Gość myśli,że pozjadał wszystkie rozumy a w rozmowach z ludzmi którzy nie dają sobie wejść na głowę wychodzi z niego pólgłowek.

Takie jest moje Stanowisko.

#kanalsportowy
S.....j - Obejrzałem z odtworzenia wczorajsze show Wielkiego Polaka Szanownego Pana Ż...

źródło: comment_1593083784fYNQHV34lCQuNsL1LsO0NX.jpg

Pobierz
  • 12
  • 0
@revantes: najśmieszniejsze jest to jak bardzo Internet zweryfikowal i Smoka i Borasa. Przed KS nie widziałem nigdy hejtu na nich. Każdy ich lubił jako ekspertów i komentatorów a teraz...No jest jak jest.
  • 0
@ppiasq: no właśnie nie. On ma jakieś tam osobiste problemy z PO. Nie wiem dokładnie o co chodzi ale chyba w HP z Kowalem coś tam mówił. Zresztą za darmo programu w TVP nie dostał. Musi się spłacić.
  • 0
@revantes: no dla Mnie ćwiąkała to jest nr 1 w Polsce. Nawet jak nagra odcinek o Eibar czy Mallorce to oglądam to z zaciekawieniem. Gdyby właśnie w KS skupili się na merytoryce a nie ma heheszkach i zwyczajnie słabych formatach to by odbiór był zupełnie inny. Miała być rewolucja na rynku a na dzień dzisiejszy jest słabo.
@SynTwojejStarej juz wyjaśniam o co chodzilo z PO

W wyniku afery hazardowej i pisanej na kolanie ustawy antyhazardowej Krzysztof Stanowski (będąc wówczas przedstawicielem jednej z firm bukmacherskich na Polskę) z dnia na dzień stracił bardzo intratną pracę

Wielokrotnie w felietonach na weszlo krytykował tę ustawę, podejście władz do hazardu (za PO), pokera itp. i akurat w związku z tym jestem w stanie go zrozumieć