Wpis z mikrobloga

@wojtoon: gdyby nie miała tatuażu nad kostką to co? może byś wtedy łaskawie wziął ją pod uwagę? hahahahahha nie #!$%@? mnie, popatrz się na swoja dziewczynę a teraz na nią , jeszcze raz : popatrz się na swoja dziewczynę a teraz na nią. tylko mi nie mów że nie masz dziewczyny bo większość to p0lki a ty masz wygórowane wymagania i ciężko znaleźć taką która była by godna abyś na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@LuckyStrike:
Słuchaj, to że #!$%@? na które chodzisz są wydziarane, żeby było wiadomo do jakiego alfonsa należą to twoja sprawa.
Ja nie rucham kasjerek z żabki. Po prostu mogę mieć taki kaprys i wybrać sobie w co wkładam benis, a w co nie. No i nie podoba mi się, że jakaś sierota bazgroli sobie po ciele, żeby podkreślić swoją "indywidualność" bo ma pustkę we łbie i zamiast zwrócić na siebie
  • Odpowiedz
@niewiemcorobic: @TroyaFlight: @LuckyStrike: wypok w pigułce nic nie można powiedzieć, poza tym od razu protokół argumentum ad personam i pojazd po dziewczynie gościa. Żałosne to jest. Wyraził swoja opinie i sam mam identyczna. Laska szprycha zajebista, ale jej tatuaż to gówno niemiłosierne (według mnie, serio trzeba to dopisywać za każym razem zebyście pojęłi?). Wygląda jakby pracowała (nadal w moim/naszym mniemaniu) na roli i wdepła w gówno
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@niewiemcorobic:
No bo #!$%@?ł mnie ten pacan.

Nie rozumie przegryw, że ktoś może nie lubić brudnopisów tylko wymyśla do tego jakieś teorie i jeszcze leci po moich kobietach.

Sram na niego. Jak chodzi sobie na wydziarane #!$%@? to niech sobie chodzi, ale wara odemnie
  • Odpowiedz
: gdyby nie miała tatuażu nad kostką to co? może byś wtedy łaskawie wziął ją pod uwagę? hahahahahha nie #!$%@? mnie, popatrz się na swoja dziewczynę a teraz na nią , jeszcze raz : popatrz się na swoja dziewczynę a teraz na nią. tylko mi nie mów że nie masz dziewczyny bo większość to p0lki a ty masz wygórowane wymagania i ciężko znaleźć taką która była by godna abyś na nią zagiął
  • Odpowiedz