Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +189
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
https://youtu.be/Apu14vU4-6I
Zawsze mnie zastanawiało skąd tego rodzaju mudzyny np. z WorldStarHh mają hajsy na wszystkie bogactwa prezentowane w teledyskach. Wyświetlenia się nie zgadzają, a jakoś trudno mi sobie wyobrazić, inne większe źródło dochodu, nie sądzę, żeby kto kolwiek kto serio działa poza prawem się tak tym afiszował. Ktoś ma pomysły? Zna historie któregoś z cwaniaczków? Przecież nawet w usa za 10$ na godxinę na etacie nie dorobiłby się by rozpierdzielić na posiadaczki kręcących się dupek i samochody.