składałem wniosek o umorzenie składek ZUS za marzec, kwiecień i maj 2020 i dostałem właśnie pismo, że zostałem zwolniony ale wyłącznie za kwiecień 2020 xD wtf, ktoś jeszcze tak miał? mam się spodziewać kolejnych dwóch pism na marzec i maj? #pup #zus #tarczaantykryzysowa #jdg
@roman_erotoman: @czuczupikczu: ja dostałem dziś info o kwietniu ale o marcowym zwolnieniu dostałem na początku maja, sprawdźcie sobie powinno być, jak nie to dzwonić do nich
@czuczupikczu: na to wygląda chociaż jak dostałem pismo za marzec to jeszcze nie było na ich portalu zakładki tarcza antykryzysowa dlatego jak sie pojawiła to myślałem, że już nie będą się bawić w pisma, ale dzis dostałem mail, że jednak coś jest
@czuczupikczu: @notdot: @czuczupikczu: @notdot: mam jednak potwierdzenia i za marzec i za kwiecień, więc jest po bożemu. po prostu w skrzynce odbiorczej w portalu ZUS obydwie wiadomości wyglądały identycznie, więc myślałem, że to duplikat. dzięki za pomoc!
#pup #zus #tarczaantykryzysowa #jdg
chociaż jak dostałem pismo za marzec to jeszcze nie było na ich portalu zakładki tarcza antykryzysowa
dlatego jak sie pojawiła to myślałem, że już nie będą się bawić w pisma, ale dzis dostałem mail, że jednak coś jest