Aktywne Wpisy

51431e5c08c95238 +217
W sprawie wojny Rosyjsko-Ukraińskiej oddajmy głos ekspertom.
#ukraina #rosja #wojna #jablonowski #heheszki
#ukraina #rosja #wojna #jablonowski #heheszki

xydeN- +66
I tak będę wyszydzany za to i będzie, że mam ból dupy, ale dożyliśmy czasów, gdzie 21 letnią dziewczynę z 13 mln obserwujących na Tik Toku za głupie nagrywanie jakichś filmików stać na zakup 3 mieszkań w Hiszpanii w tym jedno będzie dla jej matki
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny

Witam i pozdrawiam miruśki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapewne wielu z was pracuje w różnych firmach gdzie leżą na składzie jakieś stare komputery wycofane z użytku. Czy ktoś mógłby mi z jednego z tych komputerów podesłać klucz(na priv) abym mógł go wbić na mój Windows 7 Home Pro? Planuję za rok-dwa kupić nowego kompa ale chcę aby ten obecny dociągnął do tego czasu a na crackach co aktualizację się wywala komunikat o zmianie klucza.
@wychu: są cracki co aktywują windowsa...