@LibertyPrime: Ty no nwm ale jeżeli dali mechanikę która się aktywuje jeżeli celem jest szpieg to chyba dodadzą nowych szpiegów @daray89: ocebe bo chyba coś wyparłem z pamięci
@daray89: No wlasnie nie bardzo wiem o co cho, w cloded becie cos bylo takiego i nie pamietam? chyba ze "ozłacanie" kart bylo ich zmiana w trakcie rozgrywki :D
@aetczolk: @EissIckedouw: faktycznie, nie zauważyłem że ta karuzelą można kręcić. Czyli w końcu poszli po rozum do głowy. Ciekawe czy tak jak w becie będzie można nakładać status.
@daray89: Czy ja wiem. Złote karty to też runy, albo takie guwna jak Świder tunelowy co jak nie będziesz miał z tym synergii to nic ci nie da. @LibertyPrime: W zobacz więcej masz jeszcze co robi Wiewiórka co ją na Openie pokazali
Całym zespołem pracowaliśmy 4 miesiące nad tą puszką. Doszły nas słuchy, że ktoś ma podobne logo, ale jak inaczej narysować kropelkę z piorunem? No nie da się. #famemma #budda
#gwint
Here we go again
@daray89: ocebe bo chyba coś wyparłem z pamięci
@LibertyPrime: W zobacz więcej masz jeszcze co robi Wiewiórka co ją na Openie pokazali