Wpis z mikrobloga

@xiaomi_lepsiejsze: To kup nowki VTC5, 6 lub LG HG 2 niewiele drozsze. A pojemniejsze lub w przypadku VTC 5 wiekszy prad rozladowywania. Mam LG HG 2 juz bardzooo dlugo i smigaja. Dziewczyna ma VTC 6 z depakietu i parametry trzymaja zacnie jak i wydajnosc bardzo dobra. A ma je z pol roku:D. Pamietam bo kupowala przy okazji zakupu nowego boxa.
@xiaomi_lepsiejsze: Nie masz sie o co martwic jesli o to chodzi:D. Akusy po depakiecie maja dokladnie te same zabezpieczenia :D jak nowki w sklepie. Szansa na wybuch jest taka sama, a w zasadzie bliska zeru jak bedziesz korzystal z glowa i zgodnie ze specyfikacja i oczywiscie je szanowal.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ariul: ale zdajesz sobie sprawę że HG2 i seria VTC to najczęściej podrabiane ogniwa na rynku i setki takich podróbek trafiają co miesiąc na Allegro bo są tanie i szybko schodzą? Pisanie, że ogniwa z Allegro są superbezpieczne jest nie do końca zgodne z prawdą. Mam zdjęcia ogniw HG2 z jednego z największych sklepów z e-p (nie e-dym) gdzie gołym okiem widać jak są #!$%@? podrobione i zgrzewane chyba ręcznie a
  • 0
@Ariul: hehehe, tak bo w pakietach przecież nie ma podróbek. WSZYSTKIE ogniwa są z depakietów. LG ani Sony nigdy nie sprzedawały ogniw 18650 na sztuki. Pytanie czy masz odlutowane w fabryce czy #!$%@? chałupniczo z zadrapaniami i przepalonym dodatnim pinem
@Waspin: Ale ty wiesz że parametry ogniw w 21 wieku można sprawdzić? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Masz polecanych sprzedawców, sprawdzonych i wiele razy polecanych na wykopie, forach z epapierosami czy forach z mocnymi latarkami. Jak ktoś ma kilkaset opinii to wiadomo że to nie podróby :D i są nawet często załączone zdjęcia z komentarzami wraz z odczytem parametrow. Konta stażowe itd. Wiec no wiadomo ze sa podroby
  • 0
@Ariul: no, podaj jakieś linki do wpisów na Wykopie do polecanych sprzedawców ogniw z Allegro bo jak siedzę na wątkach z e-p od 5 lat tak nie widziałem ani razu takiego wątku, ale człowiek stary jest to może przeoczyłem albo skleroza mnie bierze. Skoro to tak wiele razy jest polecane to na bank znajdziesz, nie? A te "zdjęcia z opisem parametrów" to tabelka Moocha? Mooch kupuje na Allegro?
@Waspin:
Batlit polecany sprzedawca np taki pierwszy z brzegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/43005807/epapierosy-vapenaiton-epapieros-vape-siema-bawilem/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/47238991/epapierosy-boxy-mody-vape-akumulator-gdzie-kupujec/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/43932007/musze-kupic-dwa-nowe-ogniwa-18650-zostac-przy-vtc5/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra wiecej mi sie nie chce. Słabiutko śledzisz tag w takim razie.
Jeśli wykop jest słabym miejscem i ze ludzie sie nie znaja. To poprzegladaj fora z
  • 0
@Ariul: tia, w latarkach co chwilę się używa wysokoprądowych 18650, nikt nie idzie w niski prąd i pojemność, nie? No i ryzyko to samo - wybuchają od tego niskiego poboru z diody co kilka dni. Widzę jesteś jakiś Wujek Dobra Rada
@Waspin: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widze że nawet nie wiesz o czym mówisz xD. Tia latareczki na paluszki AAA. Dobra koniec rozmowy z trollem. Chciałeś przykłady prosze. Nwm co ta rozmowa ma na celu. Prawda jest taka że akusy z depakietu mają takie same parametry jak nówki ze sklepu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A ty uważaj inaczej ale nie wciskaj swojego błędnego myślenia
  • 0
@Ariul: widać z kim rozmawiam jak ten ktoś używa określenia "nówki ze sklepu" (które są depakietowane). Spadaj na czarną, dzbanie. Mam Cię i Twoje wynurzenia w głębokim poważaniu. Pewnie pchasz do latarki ogniwa 3000mAh 20A zamiast 6000mAh ale to nie mój problem.
@Waspin: xD tylko zaznaczam że nic się nie różnią. A ty sobie sam zaprzeczasz. I bardzo dobrze im mniej trolli komentuje moje posty tym lepiej znafco.