Wpis z mikrobloga

@rorf46 w jakim świecie wy żyjecie? Debata... Dobre sobie xD to jest Polska stary, tu decyduje o wygranej to kto jest z PiSu, bo PiS daje 500 bombelkom i tym się kieruje większość obywateli, niestety. Mu tu w internetach możemy się podniecać jacy to kandydaci nie sa, ale już od ponad 10 lat przekonuję się że internauci nie są odzwierciedleniem całego społeczeństwa, co jest w sumie oczywiste ale zawsze się człowiek trochę
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: co Ty piszesz? Nie wiem czy pamietasz ale to psl w 2005 odrzucilo propozycje koalicji z pis (twedy dogdali sie z lepperem i giertychem). Po 2 Kosiniak juz mial proopzycje od pis i ja odrzucil. Po 3.jest z nich najbardziej doswiadczony i wyksztalcony. Ja z tej 3 wybralbym jego i tez ktoregos popre byle nie namiestnika kaczora. Pozdr
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@rorf46: Bosak na wysokim poziomie XDDDDDD Widzę korwinowcy na wypoku wciąż istnieją w licznie znacznej.

• Odpowiedz
@lanekrasz: według mnie kwestia braku zrozumienia, że jeśli chcą coś zmienic w życiu to trzeba iść na kompromisy. Wolą czekać na kandydata który jest idealny dla nich (co nigdy nie nastąpi bo to tylko ludzie). A w międzyczasie śmeszkować i żyć stereotypami
  • Odpowiedz