Aktywne Wpisy
Jakie imię dla tej bestii? #pokazkota
Lolenson1888 +239
Zawieszenie Babiarza za - de facto - sparafrazowanie słów samego Johna Lennona, który sam przyznał, że „Imagine” to właściwie swego rodzaju manifest komunistyczny, pokazuje że TVP za Platformy niczym się nie różni od TVPiS.
Polacy 15 października zamienili jeden zamordyzm na drugi zamordyzm, a niektóre przygłupy z wykopu jeszcze klaszczą uszami z podniecenia. xD
#paryz2024 #bekazlewactwa #polityka
Polacy 15 października zamienili jeden zamordyzm na drugi zamordyzm, a niektóre przygłupy z wykopu jeszcze klaszczą uszami z podniecenia. xD
#paryz2024 #bekazlewactwa #polityka
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ CHWALEBNA·
1 Zmartwychwstanie
2 Wniebowstąpienie
3 Zesłanie Ducha Świętego
4 Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Dziewicy
5 Ukoronowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
Miesiąc kwiecień poświęcamy modlitwie za wstawiennictwem św. Kamila de Lellis, patrona chorych, o powstrzymanie epidemii koronawirusa i o łaskę wyleczenia dla wszystkich zarażonych.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O dobre życie i zdrowie dla mojego synka.
Za moje małżeństwo.
Za pewna ciąże
Dziękuję za dotychczasowe łaski!
w intencji Bogu wiadomej
Dzięki, miło wrócić. Choć jeśli chodzi o wykop to mam trochę mieszane uczucia ( ͡° ͜ʖ ͡°)