Aktywne Wpisy
qksgh +220
Przyszła do nas do pracy laska lat 20 i:
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
NaczelnyWoody +39
Wyklopkom widać że bardzo nie podobają się sondaże w których większość Polaków popiera bk0% xD
Nie mogą znieść tego, że społeczeństwo ma swoje zdanie na ten temat a wyklop żyje w swojej bańce xD
Wasze oburzenie nikogo nie interesuje, w rządzie nie siedzą idioci i wiedzą co robią, znają trendy społeczne i nie pchali by się w to zwłaszcza KO mająca poparcie głównie w miastach xD
#nieruchomosci #bekazwykopkow
Nie mogą znieść tego, że społeczeństwo ma swoje zdanie na ten temat a wyklop żyje w swojej bańce xD
Wasze oburzenie nikogo nie interesuje, w rządzie nie siedzą idioci i wiedzą co robią, znają trendy społeczne i nie pchali by się w to zwłaszcza KO mająca poparcie głównie w miastach xD
#nieruchomosci #bekazwykopkow
Jeżeli myślisz to poczekaj jeszcze niech otworzą gospodarkę dla bydła niech testują dla nas wody. Jak po 1 2 miesiącach trupy nie będą się walac to dobrze :)
Ludzie myślący będą potrzebni i ważne by nie szli z bydłem na pierwszy front.
Foxnews to szczujnia polityczna republikanów. Przecież w lutym mówili że to fake hype virus bo tak trump mówił. A teraz wmawiają ze trump super zareagował na
Tu też zaczyna obowiązywać jedyna słuszna narracja. Wraca "grypa groźniejsza"
I teraz jeszcze śmierć tego 18latka i od razu wyrok wykopu: pewnie miał raka, ważył 200 kilo, miał nadciśnienie, cukrzycę, a już szczególnie rozbawił mnie typ co pisał że w jego wieku też miał słabe zdrowie bo pił energetyki i dużo w kąkuter kilkał
Lekarz, który pracuje w szpitalu od 25 lat, przeszedł przez sezony grypy bez szwanku. Koronawirus w 4
Wykluczony ma prostą drogę aby go wlaczyc do społeczności. Edukacja i użycie zdobytej wiedzy. Wiem, wiem. Nieosiągalne.
@ZbieraczNocy: masz mój topór i moje serce! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aaaa i bohaterstwo lepiej zostawmy w spokoju! Zawsze chciałem chodzić w kombinezonie i bawić się w epidemie ( ͡° ͜ʖ ͡°) co prawda to nie zabawa ale daje satysfakcję raz na sto lat!