Aktywne Wpisy
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
otako +54
Otruli Czarta, sokoła z #lublin
Wrotka została sama z makuchami. Ha tfu na golebiarzy!
Wrotka została sama z makuchami. Ha tfu na golebiarzy!
Wyprawa do El Dorado, najnowsza gra Reinera Knizi od wydawnictwa Nasza Księgarnia, to najbardziej klimatyczna gra z mojej kolekcji, która rzeczywiście daje poczucie prawdziwego wyścigu aby odkryć mityczne miasto wypełnione po brzegi złotem. Powiedzmy, że jest to dla mnie namiastka rywalizacji pomiędzy archeologami, którzy pragną jako pierwsi dotrzeć do celu.
#rozrywka #gry #grybezpradu #planszowki #zainteresowania #gryplanszowe #zostanwdomu #mikroreklama
@englishTeacher: ktoś może po tym zdaniu wyciągnąć wniosek, że to gra którą ostatnio zrobił Knizia, a to nie jest przecież "najnowsza gra Reinera Knizi" tylko spośród gier NK autorstwa Knizi ta została ostatnio wydana