Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Niewiemja: powiem ci szczerze, że ona stałaby na oknie a ze względu na zabudowany taras dociera mniej światła no i nie mam za bardzo jak podciągnąć do niej światła więc szukam jakiejś roślinki która lubi trochę mniej światła. Muchołówka znalazła lepsze miejsce w innym miejscu domu
@Niewiemja: bardzo zły pomysł. Żarówka "za 12 zł" nie zalatwi sprawy, a tam bardziej u owadożerów. Może trzymasz w takich warunkach i rosną, ale uwierz mi, że nie są zadowolone ( ͡° ʖ̯ ͡°) @ParanoidBumblebee dzbanecznik będzie w sam raz ( ͡~ ͜ʖ ͡°) uwielbiają lekki półcień, postawisz na parapecie i będzie dobrze https://roraima.pl/pl/c/Dzbaneczniki/1
Na start dobra będzie Rebecca soper, Rob, Bloody Mary,
Vic124 - @Niewiemja: bardzo zły pomysł. Żarówka "za 12 zł" nie zalatwi sprawy, a tam ...

źródło: comment_1587491203gpCWArnmbuIFgQxVzYzFGc.jpg

Pobierz
Żarówka "za 12 zł" nie zalatwi sprawy

@Vic124: Dlaczego? Żarówka za 9zł od luminovy ma 2200lm, myśle że wystarczająco do doświetlania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dodałem sobie komentarz do ulubionych bo też bym jakiś dzbanecznik przygarnął :D
@Niewiemja: daj parametry takiej żarówki. Ja się na oświetleniu dobrze nie znam, ale wiem tyle, że musisz mieć spore szczęście, żeby w takiej cenie kupić dobre źródła świata