Aktywne Wpisy
wielowitamin +10
Hejka #ogrodnictwo #elektryka
Kabel do kosiarki. Kosiarka 1600w. Długość 30m.
Czytając elektrodę w zeszłym roku kupiłem jebutyny kabel 3 x 2,5 o przekroju palca. Jest to super nieporęczne bo jest on ciężki i ciężko go zwijać, przerzucać.
Kosiarka Makita. Ma podłączenie bez uziemienia.
Czy styknie dobry kabel 2x1.5?
Kabel do kosiarki. Kosiarka 1600w. Długość 30m.
Czytając elektrodę w zeszłym roku kupiłem jebutyny kabel 3 x 2,5 o przekroju palca. Jest to super nieporęczne bo jest on ciężki i ciężko go zwijać, przerzucać.
Kosiarka Makita. Ma podłączenie bez uziemienia.
Czy styknie dobry kabel 2x1.5?
Chłopiec i jego siostra w 2020r byli ofiarami pedofila, Krzysztofa F., członka PO, jakiegoś tam pełnomocnika do sprawa LGBT itp.
Sprawa wyszła na jaw, facet został skazany. Celem ochrony dzieci sprawa została "wyciszona", tudzież może dużo osób o tym wiedziało, ale po prostu mając na uwadze dobro dzieci - nikt o tym głośno nie mówił, nie latał z tym do mediów - bo co by to miało zmienić oprócz pogorszenia sytuacji dzieci.
Sprawa wyszła na jaw, facet został skazany. Celem ochrony dzieci sprawa została "wyciszona", tudzież może dużo osób o tym wiedziało, ale po prostu mając na uwadze dobro dzieci - nikt o tym głośno nie mówił, nie latał z tym do mediów - bo co by to miało zmienić oprócz pogorszenia sytuacji dzieci.
krwa
#webdesign #frontend #programowanieprogramowanie
Czy enter jak jest focus gdziekolwiek w formularzu? Bo w sumie to nie spotkałem się chyba jeszcze ani razu z takimi rozwiązaniami, przynajmniej nie pamiętam.
Pierwsze jest domyślnie i wyłączanie tego jest wbrew zasadom a11y, a drugie wydaje mi się być średnio intuicyjne (np. gdy jest textarea w formularzu), ale może to kwestia indywidualna. Chyba że źle zrozumiałem.
Z
dziś akurat ztrigerrowałą mnie apka play24 (oczywiście na kompie, aplikacja webowa) gdzie masz potwierdzenie sms
wpisujesz kod i wciśnięcie enter nie potwierdza tylko trzeba łapać za myszkę i kliknąć w cholerny submit xD
to samo mam w aplikacjach bankowych nest czy mbank
Chyba, że i to mają zrypane. Nie wiem jak strony tych banków, ale każda sieć komórkowa z której korzystałem nie umie into webdev (chociaż z vikingami teraz nie mam problemów, ale używałem ich strony tylko raz w życiu - tak
@Emes22: chłopie
wiem xD
strony www robiłem już 20 lat temu
nie o to chodzi :D