Aktywne Wpisy
Luminarz_Osobisty +2258
njdnsjdnjs +120
Tak sobie myślałam o sprawie z WuDwaKa i doszłam do wniosku, że jest teraz jakaś epidemia samotności. I nie chodzi o hasztag przegryw, bo i na innych social media widziałam poruszaną tę kwestię. I nie wiem, czy to zawsze tak było i teraz ludzie o tym mówią, czy faktycznie coś jest na rzeczy. Mam wrażenie, że każdy patrzy tylko na siebie i z jakiegoś nieświadomego strachu #!$%@? przed innymi. Znajomości są takie
Zapraszamy na nasz #discord - rzeczowe informacje na temat wirusa ze świata, Polski, rozmowy o ekonomii, polityce i historii, a także koleżeńskie na luzie, po godzinach.
https://discord.gg/xhpDCR
0 spamu, 0 tolerancji dla chamstwa, dobra atmosfera, dobrzy ludzie, wielu ekspertów z różnych dziedzin. Co drugi dzień organizujemy kulturalne i dyskusyjne konferencje prasowe na czacie głosowym.
Przyjdź, zobacz i zostań z nami. Jak kulturalna domówka z The Doors w tle i jägermeistrem w kieliszku.
Przypominam też o #rozdajo litra jägermeistra spośród ludzi, którzy dołączą z tego zaproszenia. Ten rajski trunek zostanie rozlosowany po otwarciu granicy z Niemcami - przyjedzie prosto od producenta( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Mamy już 1300 użytkowników!
P.S Mamy fajnego bota ze statystykami z całego świata, które konkretne może wysyłać nawet w prywatnej wiadomości.