@XDwGlowie tak serio ta tarcza wygląda karykaturalnie, zupelnie bez klasy, przykro mi. Moje mają zastosowanie w sporcie które uprawiam, twój krzyczy naokoło ZAUWAŻ MNIE, ZOBACZ JAKI MAM ZEGAREK
@ZeT_: @MolibdenowyTadeusz: funkcjonalnością wybiega daleko poza wasze tandetne fitbandy, nie posłuchasz na nich muzyki, nie zadzwonisz i nie porozmawiasz, nie przeglądniesz na nich wykopu itd. itp. no ale biedacy polacy będą mówić, że jest #!$%@?, ale przynajmniej swoje ( ͡°͜ʖ͡°)
@XDwGlowie: Po #!$%@? mam przeglądać wykop na jakims ekranie na ktorym by wszystko było tak małe, ze nic bym nie widział. Od przeglądania wykopu mam telefon, tak samo jak do dzwonienia i sluchania muzyki XDDDD
@MolibdenowyTadeusz: już milion razy z nich korzystałem, szczególnie przydatne w kryzysowych sytuacjach jak Ci komórka siada, albo prowadzisz auto i nie chcesz sięgać po telefon, żeby się nie rozkojarzyć (przecież zegarek zawsze masz na ręce, jeden ruch i odebrane...). @ZeT_: Wystarczające do sprawdzenia pogody czy czytania nagłówków na wypok, a jak coś mnie zainteresuje to dwa kliknięcia i cyk, jest na telefonie ( ͡°͜ʖ͡°)
#heheszki
źródło: comment_1585906127ZuuXyzn16iv0NdKot23AoO.jpg
Pobierzźródło: comment_15859062914aiRFQOiDP5i73kBASV0oX.jpg
Pobierzpoprawiłem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ten garmin byl drozszy sporo ale firma to wiadomo
Pisalem o mibandzie ktory mam
@ZeT_: Wystarczające do sprawdzenia pogody czy czytania nagłówków na wypok, a jak coś mnie zainteresuje to dwa kliknięcia i cyk, jest na telefonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_15859074432N1t64CTkbcQZf0TyAVmaZ.jpg
Pobierz