Aktywne Wpisy

Nicolaus_Steno1 +549
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jestemtunew +290
źródło: temp_file3730881652496475294
Pobierz
![Czemu szwedzi już nie chcą imigrantów [ANGIELSKI]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5f7dde71d86cc3241ec7667ed7cbd4deaf449af10255162dee04618f536b4e95,q70.jpg)

Za +/- max miesiąc wrócimy do normalnego życia , bo inaczej nadzwyczajnej w świecie się nie da tym bardziej ,że nadchodzi wiosna i coraz więcej ciepłych dni(wirus będzie wśród nas ale trzeba normalnie żyć,bo nie może być tak że miesiącami tygodniami gospodarka będzie stała) czy będziemy nadal siedzieli w domu i bali się wyjść .?
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Dodam tylko, że 50 lat temu nie mieliśmy tak bardzo rozwiniętej medycyny jak obecnie.
Moim zdaniem będzie trzeba normalnie za niedługo czas wrócić do normalnego funkcjonowania. Trudno ludzie będą umierać ale co na
Poważnie myślisz że to ma jakieś znaczenia dla globalnego świata ?
Nawet gdyby zmarło 2 miliony ludzi to jaki byłby to procent z 7.53 miliarda .? Bardzo bardzo mały.
Jak masz śmiertelność 60 latka ok 4%, 70 latka 10% a 80 latka 20%. To jest to śmiertelność z terapia odpowiednia.
Jak tej Terapii nie ma. Bo służba zdrowia nie działa to masz śmiertelność większą. Wtedy możesz spisać prawie każda osobę powyżej 65 na stratę.