Aktywne Wpisy

WenerowaAngela +139
źródło: temp_file3347759745930012809
Pobierz
salanderek +5
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
źródło: shopping
Pobierz

warto?
czasem coś tam dokręce, przykręce, teraz wymiana koła tylnego i nie wiem czy np. tam jest jakiś klucz do "na kwadrat systemu"
#rower
Kupujesz te narzędzia, które są ci naprawdę potrzebne, płacąc odrobinę więcej, ale za lepszą jakość
np. klucz do szprych jest badziewny, jak chcesz się nie pochlastać przy dużym centrowaniu to kupujesz taki, którym się wygodniej kręci i który łapie nypel z 4 stron.
z podstawowych rzeczy, to brakuje według mnie
w zasadzie to potrzebuje skuwacza do łancucha, bacika, kluczy do wolno i kaset.
z imbusów do roweru to chyba nigdy mi się nie przydało nic innego jak czwórka i piątka.
no nic, dzięki za odpowiedz bede działał.
@globalbus: naostrzone kombinerki wystarcza, i tak potrzebne
ten wielki klucz do suportu ktory nie wystepuje w tanich rowerach XD
z 2 strony maja tez te dlugie imbusy ktore mam podobne i w zasadzie na poczatek nic wiecej nie trzeba. no ale fakt, kupujac oddzielnie taniej nie bedzie
nie mam zdania, tak jak z tymi czerwonymi sakwami ktore maja, niby ok bo macalem