@Probz: 5 lat temu było tu tak, że gdy tylko korwin napisał lub powiedział jakiś swój deklizm, to cały wykop tłumaczył "hurt durr źle go rozumiecie no bo mu nie o to chodziło to przenośnia!" XD teraz te dzieciaczki mają po 21 lat i już przejrzeli na oczy, że Korwin to taki średnio rozgarnięty krzykacz i prostak xD
A ja go szkaluje odkąd mam tu konto, bo zawsze wiedziałem że to
teraz te dzieciaczki mają po 21 lat i już przejrzeli na oczy, że Korwin to taki średnio rozgarnięty krzykacz i prostak xD
@terwer358: wejdz se na #brexit albo #uk, tam pełno jest korwinowych dzbanow duzo starszych niz 21 xD zatrzymali sie intelaktualnie w momencie kiedy wyjechali xD
#!$%@? mnie Korwin i jego ekipa, bo z libertarianizmu zrobili #!$%@? gówno i teraz każdy kojarzy wolny rynek z imperium paróweczkowym Korwina
@niochland: Z jednej strony tak, a z drugiej naprawdę rozpropagowali liberalizm w Polsce, gdzie nawet antykomunistyczna Solidarność była socjalistyczna. Czy jest jakieś podobne państwo do Polski, gdzie środowisko kolibrowe, libertariańskie itp. ma takie poparcie społeczne? Ja szczerze mówiąc nie kojarzę, może u Czechów, bo to naród pragmatyków.
Jak pomyślę, że sam wierzyłem w te pierdy, kiedy miałem 16 lat to mnie skręca. xD
@CzajnikZniszczenia: patrzcie no jaki teraz jestem intelygentny bo zmienilem zdanie! Wy nie jesteście intelygentni bo nie zmieniliście zdania ( ͡°͜ʖ͡°)
@Probz: i taki chop muk mieć se pistoleta bez pozwolenia
@mararr: I morzna było kobitom orać pole oras zajmowała siem garnkiem i dzieckami. A jak jej coś nie pasiło, to w ryj i z kopa. Kiedyś to były czasy, tera ni ma czasuf.
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
#neuropa #bekazprawakow #bekazkuca #bekazkorwina #urojeniaprawakoidalne #antykapitalizm #polityka
A ja go szkaluje odkąd mam tu konto, bo zawsze wiedziałem że to
@terwer358: wejdz se na #brexit albo #uk, tam pełno jest korwinowych dzbanow duzo starszych niz 21 xD zatrzymali sie intelaktualnie w momencie kiedy wyjechali xD
Komentarz usunięty przez autora
dumni z siebie jesteście kuce?
@niochland: Z jednej strony tak, a z drugiej naprawdę rozpropagowali liberalizm w Polsce, gdzie nawet antykomunistyczna Solidarność była socjalistyczna. Czy jest jakieś podobne państwo do Polski, gdzie środowisko kolibrowe, libertariańskie itp. ma takie poparcie społeczne? Ja szczerze mówiąc nie kojarzę, może u Czechów, bo to naród pragmatyków.
@CzajnikZniszczenia: patrzcie no jaki teraz jestem intelygentny bo zmienilem zdanie! Wy nie jesteście intelygentni bo nie zmieniliście zdania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mararr: I morzna było kobitom orać pole oras zajmowała siem garnkiem i dzieckami. A jak jej coś nie pasiło, to w ryj i z kopa. Kiedyś to były czasy, tera ni ma czasuf.