@Sckb: szkoda mi czasu na pakowanie i wysyłanie, chce się go zwyczajnie pozbyć nawet jeśli dla kogoś 200-300zl wart to te pieniądze nie są warte mojego zachodu na nic poza porzuceniem go gdzieś do odbioru
@dildo-vaggins mój ojciec kupił taki sam agregat od cygana który do nas przyjechał xD w okolicy znalazło się jeszcze parę osób które dały się naciągnąć. Możesz wyrzucić do śmieci, bo to zwykła atrapa w której po paru minutach pracy wywala dziure w silniku
@Karolwezmnie Dawno temu pracowałem w firmie, która to gówno importuje, często wpadał tam cygan, który jeszcze na miejscu odrywał wszystkie naklejki i na ich miejsce naklejał "HONDA", przy okazji zwiększając moc na 8 kw, może to nawet ten sam xD w oryginale moc była na poziomie 2,5 kw, po przeróbce w owej firmie było już 4,5 (stąd moje pytanie do opa). Ogólnie ten rynek to szambo i okropna januszerka, polecam trzymać się
@TonyRockyHorror jak do nas ziomek przyjechał to pokazał jeszcze fakturę że kupił to za 4000 i teraz chce 1500 tylko xD miał podrobiony dowód, fakturę podał telefon, kazał zadzwonić na niego żeby udowodnić że jest prawdziwy. Zabronił go zdejmować z auta, bo "ciężki" i on to zrobi bo potrafi "martwy ciąg" xD do teraz z ojca się śmieje i czasu mu puszczam kawałek Popka o cyganach
@oliwer0076: teść kupił agregat w leroyu za 600zl @TonyRockyHorror: agregat ma mocy ciągłej 2.5 kVA chwilowej 2.8kWA na tabliczce znamionowej. Współczynnika mocy nie widzę nigdzie.
UWAGA Agregat znalazł już (nie)szczęśliwego nabywcę, nawet dostałem butelkę 0.5 baczewskiego (ʘ‿ʘ) można nie plusowac. Za jakiś czas będę miał na rozdajo młotowiertarke z przebiciem na głowicę (i wiertło). Zawolam plusujacych wpis.
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
Rozdajo raczej dla majsterkowiczów gdyż prawdopodobnie trzeba się trochę nim pobawić żeby dawał prąd. #majsterkowanie
Agregat 5lat leżał w pudelku, pierwszy raz odpalony 11.2019 a ostatnio drugi raz. Silnik pali od pierwszego, niestety nie podaje napięcia.
Dyskusja na temat agregatu (i problemów z nim) w tym wpisie
https://www.wykop.pl/wpis/47618609
Myślałem żeby #!$%@?ć ale może jest tu ktoś kto chce sobie go zrobić.
Jedyny warunek to odbiór osobisty w #piaseczno (ofc nie u mnie, zostawię go w wyznaczonym miejscu a ty sobie podjedziesz i zabierzesz)
1. Zgłoś się na PW i odbierz go dzisiaj, podam ci adres gdzie będzie czekał.
2. Jeśli do 21 nikt go nie weźmie to o 21:37 wylosuje jedną osobę.
Na działkę po naprawie jak znalazł (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@TonyRockyHorror: agregat ma mocy ciągłej 2.5 kVA chwilowej 2.8kWA na tabliczce znamionowej. Współczynnika mocy nie widzę nigdzie.
Niech komuś służy