#oculusrift Hej, mam problem. Gram w Alien Isolation na oculus rift S lecz słuchawki bardzo cicho dają dźwięk. Nie mogę namierzyć przyczyny w systemie. Ma ktoś pomysł jak podgłośnić oculusa rifta s?
@miesozercy_pod_noz: co prawda mam cv1, ale w moim przypadku rift tworzy wirtualne urzadzenie audio w systemie do przechwytywania reszty. No balagan lekko. Ogolnie ja, aby uniknac problemow podczas korzystania, przelaczam wyjscie glowne audio na rifta, naciskajac ikonke glosnka w pasku i wybierajac rift, po czym jak koncze zabawe to przelaczam spowrotem na karte dzwiekowa. Dzieki temu wiem ze kontroluje glosnosc bezposrednio rifta a nie karta-dzwiekowa -> rift virtual -> rift
@sierzchula: Hej, no właśnie u mnie te całe suwaki głośności są na 100% i nie idzie tego podbić. Powiem Ci, że ogólnie sporo jest w anglojęzycznym necie o tym, że RIFT S ma problem ze zbyt cichym graniem. Pierwsze dwa dni głośność była git i potem coś nie pykło:)
@miesozercy_pod_noz: Może coś w sofcie się ściszyło, rift ma za dużo warstw regulacji audio, zdecydowanie. Jeszcze jest opcja że coś się wypięło, i masz na słuchawkach mono z jednego kanału (głośność mocno spada).
Czyli wysłalismy ukrainie wszystkie nasze ruskie czołgi, a także jak sie teraz okazuje migi w czesciach........ tymczasem dalej sasiadujemy z rosja i białorusią.........
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link