Wpis z mikrobloga

Pilnujemy, pilnujemy ;)

A jeśli używasz Facebooka, to polecamy dołączenie do grupy "Radzimy sobie w domu", tam o promocjach informujemy najwcześniej :)
  • Odpowiedz
A jeśli używasz Facebooka, to polecamy dołączenie do grupy "Radzimy sobie w domu", tam o promocjach informujemy najwcześniej :)

@al_to: facebooka nie używam. Swoje dane lubię trzymać u siebie, a nie na serwerach FB (bo gnoje zbierają nawet wtedy, gdy się na to człowiek nie godzi). Ale dziękuję za podpowiedź
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@damw: mam na sprzedaż nowy, plomby, karton idealny. Jak jesteś zainteresowany zapraszam na priv
  • Odpowiedz
mam na sprzedaż nowy, plomby, karton idealny. Jak jesteś zainteresowany zapraszam na priv

@LaX: dziękuję za propozycję, jednak w tym miesiącu już mi chyba starczy nowych lego :D Jeszcze nie skończyłem pokazywać poprzednich (z zeszłego miesiąca), a w tym już kolejne spore zakupy zrobiłem.
  • Odpowiedz
Oni chyba tylko po kilka sztuk tego dają w promocji jak xkom :\ Po pracy już pozamiatane.

@E-Seven: przy niektórych zestawach rano widziałem teksty typu: sprzedano 45-47 egzemplarzy. Więc trochę więcej niż kilka mieli
  • Odpowiedz