Aktywne Wpisy
JuliuszCheedar +31
Ostatnio wrzuciłem pod #krakow wpis, że niektórych #!$%@?ło, ale nie mogłem znaleźć mojego rachunku. Znalazłem w opiniach kogoś rachunek - jest i 15% doliczone za serwis. Co wy na to? :)
Zakluczacie swoje drzwi zaraz po wejściu do domostwa, czy robicie to dopiero jak idziecie spać?
#pytanie #dom #mieszkanie
#pytanie #dom #mieszkanie
Tylko czemu DOMEK NA DRZEWIE 21318 został sprzedany zanim mi się go udało kupić w tańszej cenie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jeśli to przeczytacie - przypomnijcie na magazynie, żeby tak pakowali pudełka, żeby nie zniszczyły się w transporcie :D
#legodeals #promoklocki
A jeśli używasz Facebooka, to polecamy dołączenie do grupy "Radzimy sobie w domu", tam o promocjach informujemy najwcześniej :)
@al_to: facebooka nie używam. Swoje dane lubię trzymać u siebie, a nie na serwerach FB (bo gnoje zbierają nawet wtedy, gdy się na to człowiek nie godzi). Ale dziękuję za podpowiedź
@LaX: dziękuję za propozycję, jednak w tym miesiącu już mi chyba starczy nowych lego :D Jeszcze nie skończyłem pokazywać poprzednich (z zeszłego miesiąca), a w tym już kolejne spore zakupy zrobiłem.
@E-Seven: przy niektórych zestawach rano widziałem teksty typu: sprzedano 45-47 egzemplarzy. Więc trochę więcej niż kilka mieli