Aktywne Wpisy
Spuchaczu +322
kopytko1234 +59
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Cześć!
Nazywam się Jerzy J. Buczyński. Iluzjonista, konstruktor rekwizytów, konsultant teatrów, konsultant wystąpień publicznych. Od ponad 20 lat podążam za pasją. Jestem współautorem największego magicznego show w historii polskiej telewizji - "Magicy z ulicy" - ponad 50 odcinków w telewizji Polsat, autorem dwóch magicznych zestawów - "Magia od podszewki" i "Magia dla najmłodszych" oraz niezliczonej liczby pokazów.
Jutro tj. 2020.02.13 w czwartek o godzinie 15:00 organizuję AMA.
Kto będzie?
Postaram się zawołać plusujących – jeszcze tego nie robiłem, ale wiem że jest taka opcja. Podpowiecie mi jak to zrobić?
#ama #iluzja #kultura #sztuka #biznes #pasja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@WuDwaKa: Tego potrzebowałem - dzięki!
@Jerzy_J_Buczynski: to fajnych masz doradców XD Rób co uważasz za słuszne, a nie poddawaj się bzdurnym wymysłom marketingowców :)
W sumie to też możesz zaczarować ziemniaczane serwery wykopu. Może po twoich czarach ziemniaki będą gniły wolniej i wypok będzie działał stabilnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)